fbpx

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Професионално отношение и високо качество

null
Белина еко има повече от 20 години опит в прането на килими. Благодарение на това познаваме много добре различните материи килими и знаем как да ги обработваме!
null
Тупане на килими със специална за това машина за отстраняване на натрупаните твърди частици, мъх и налепи.
null
Предварително деташиране на петната с препарати, сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност, антиалергичност.
null
Пране с осем дискова професионална перална машина за килими, гарантираща качество на усулгата, с автоматично изплакване, изсмукване и омекотяване на килима.
null
Центрофугиране със специализирана високотехнологична центрофуга.
null
Изсушаване в специално оборудвано помещение, което гарантира бухването и разресването на власинките.
null
Ароматизиране, изчеткване и опаковане в полиетиленово фолио, гарантиращо запазването на чистота при транспортирането и съхранение.

Удобството, от което не бива да се лишаваме

За нуждите на нашите клиенти извършваме изпиране на килими, пътеки, мокети, черги, одеала и губери, олекотени завивки.

 • Артикулите за изпиране (домашни или фирмени) се обработват единствено и само със специализирана модерна перална машина за килими от 30˚ до 40˚С в зависимост от материята.
 • Прането се извършва със специални за целта препарати. Изискването ни е тъканите да са здрави, за да не се разпаднат след изпирането и изсушаването. Препаратите, които използваме, са сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност, антиалергичност. С висококачествените препарати се постига фиксация на цветовете, избягва се възможността за боядисване и избледняване на тъканите.
 • Изсушаването се извършва в професионална сушилня, което гарантира бухването и разресването на власинките.
 • Преди издаване изделията се разресват през специализирана машина, ароматизират и опаковат в полиетиленово фолио, за да се запазят при транспортиране.
 • Приемането на поръчката става по телефон или чрез онлайн заявка ТУК . Необходимо е да уточните час през деня, когато на адреса ще има човек. Целогодишен БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за град София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Пазарджик и Асеновград.
 • Заявки за изпълнение в същия ден се приемат до 12.00 ч. Заявки след 12.00 ч. се изпълняват на следващия ден.
 • Приемането и доставката на килими става на входа на жилищната сграда. Услугата „качване до входна врата“ се таксува по 1 лв. на брой артикул!
 • Цената за изтупване, изпиране, изсушаване и ароматизиране е 2,30лв. на килограм.
 • Чистите килими са ароматизирани , изчеткани и опаковани в полетиленово фолио, за да се гарантира запазването на чистотата при транспортирането.
 • Срока за извършването на услугата е до 3 раб. дни (Бургас) или 4 раб. дни (София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Пазарджик и Асеновград) от приемането.  За поръчки приети от дома след 14ч, срока е 5 раб. дни.
 • Плащането се извършва при връщането на адреса, в брой срещу касов бон или фактура, или по банков път преди доставянето на изпраните материи
 • Можете да направите заявка за взимане на килимим от адрес ТУК или да ни се обадите на телефон: 0878/278-222 за гр. Бургас или 0879/511-222 за гр. София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Пазарджик и Асеновград.
 • След като вашите килими бъдат взети, получавате бележка с номера на вашата поръчка. Имате възможност да проверите статуса или сумата на своята поръчка ТУК